Nejsem outsider, rozumíte! (ukázka z časopisu IN!, září 2013)

19. 8. 2013 10:07

Játra na cibulce jsou horší, než být na škole nová. Co se ale jater týče, lidé si u nich aspoň povídají, než je do sebe nasoukají. Ve škole kolem mě všichni projdou, jako bych byla v ročníku jen vzduch. Hodím se k plakátu, který visí na stěně. Je na něm: Kveť tam, kde tě zasadí. Já tu kvetu už celé dva měsíce, od té doby, co začala škola. Jen se mi koukněte na nohy. No beze srandy, už zapouštím kořeny.

Vím proč mě ignorují, protože jsem z azylového domu. Myslí si, že nemít vlastní domov je stejně nakažlivé jako plané neštovice, a možná to tak i je. Tohle je poprvé, kdy jsem v azyláku. A doufám, že i naposled.

Takže většinou civím z okna a nikdy se tam venku nic neděje. Snad proto jsem vyskočila ze židličky jako střelená, když jsem uviděla koně, jak se klusem blíží ke škole.

„Barboro!“ vyštěkla učitelka. Snad už stokrát jsem jí říkala, že se mi víc líbí Bára. „Barboro, zavři to okno a okamžitě si sedni.“ Všichni se smáli...

Jak to s Bárou dopadne?

Přečtěte si v zářijovém čísle časopisu IN! dívčí svět. (www.in.cz)

 

Dále připravujeme: 

téma: Jsem introvertka. Je to problém?

poradna: Trable se školou

víra: Nový start - nové modlitby

vztahy: První dojem očima kluků

pozvánky: Akce na DCŽM do prosince 2013!

+ soutěže, test, zajímavosti a mnoho dalšího! 

 

 

Časopis IN! je křesťanská alternativa komerčních dívčích časopisů.  Píše o vztazích, hudbě, módě a představuje zajímavé osobnosti, nechybí ani články s duchovní tematikou. 

Objednávky na: 

http://info.in.cz/#5 (Česká republika) 

http://info.in.cz/#6 (Slovensko)

Zobrazeno 1976×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio