časopis IN! - květen 2014

24. 4. 2014 8:22

 

V květnovém čísle navštívíte zamilovaná místa v Evropě, dozvíte se, jaké bylo prožít na vlastní kůži hrůzy druhé světové války a zjistíte, jak se zbavit závislosti na počítačových hrách nebo na druhé osobě. Kromě toho vám nabídneme třeba: 

 

 

ROZHOVOR: Hana Scharffová

Je redaktorkou a moderátorkou České televize a často vyjíždí na reportáže do nejrůznějších končin světa, aby divákům přinesla zprávy o jiných národech, nepokojích nebo přírodních katastrofách. Co všechno se dá na takových cestách zažít, si přečtěte na stranách 4-5. 

 

LÁSKA: Já už chci kluka!

Jste přesvědčené, že budete skutečně šťastné až potom, kdy začnete s někým chodit? Na straně 10 si povíme něco o tom, proč vlastně po vztahu tolik toužíme a co je ve vztazích důležité.

 

VÍRA: Když pohledy zabíjejí

„S pátým Božím přikázáním nemám žádný problém, nikoho jsem přece nezabil,“ zaslechli jste možná někdy nebo sami řekli. Za výrazem „Nezabiješ!“ se ale skrývá mnohem víc. Čtěte na straně 14. 

 

KRÁSA: Vyšperkuj se!

Náušnice, náramky, řetízky, prstýnky. Když už si je koupíte nebo je od někoho dostanete, chcete je zkombinovat tak, aby výsledek stál opravdu za to. Na straně 7 si ukážeme nejen jak na to, ale také, kterým extrémům se při kombinování raději vyhnout. 

 

V květnovém IN!u nebudou chybět soutěže – tentokrát o spoustu kosmetiky; výsledky průzkumu o dívčích idolech, pozvánky na výstavy a jiné akce, rozhovory s animátory nebo vtipné hlášky. A to zdaleka není všechno!

 

Hezké květnové dny přeje

redakce 

 

Objednávky a ukázková čísla na: http://www.info.in.cz

 

Zobrazeno 2297×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio